Zenit 12 - 18
Malin Westberg

12:00 Riksnyheter
12:00 Lunchtimmen
12:30 Lokala nyheter
13:00 Riksnyheter
13:40 Evenemangstips
14:00 Riksnyheter
15:00 Riksnyheter
15:15 Veckans nöjesnytt
16:00 Riksnyheter
16:20 Aktualiteter
17:00 Riksnyheter
17:15 Siljanstoppen snabbgenomgång
17:40 Evenemangstips
 
 

Hela tablån
 

Lyssna i mobilen

Siljanstoppen

Grattis

EvenemangstipsAllmänt | Kontakta säljare | Småföretagarpaket | Föreningsreklam Vasaloppsradion | Steg för steg | Räckvidd | Intresseanmälan

Annonsering Steg för steg

Så här går det till
1) Du har en idé om vilket budskap du vill ut med, några enstaka stolpar på ett papper

2) En representant från Radio Siljan ger förslag på vilken typ av annons som passar ditt företag, hur och när reklamen kan sändas. Därefter gör vi i ordning ett manusförslag och skickar förslaget i textform till dig, tex via e-post.

3) Du godkänner manuset när du tycker att det stämmer överens med ditt budskap. Här kan du enkelt ändra eller lägga till i manuset om du önskar det.

4) Vi tillverkar en reklamspot med bakgrundsmusik, ljudeffekter och speakertext efter manuset. När den är klar skickar vi över radiospotten för godkännande till dig via e-post eller så får du den uppspelad via telefon.

5) När du godkänt reklamspotten lägger vi ut radioreklamen i etern efter de tider du önskar. KLART !

Du kan enkelt ta första steget genom att fylla i vår intresseanmälan så kan en representant direkt förklara för dig hur din radioreklam skulle kunna utformas.


Välj din exponeringRadioreklam
Radioreklam är ett av de reklammedier som har bäst genomslagskraft. Med radioreklam når du ut till många lyssnare på kort tid. Radioreklam fungerar bra tackvare att radion i många fall står på hela dagarna och där radio har hög trovärdighet hos lyssnarna. Radioreklam har också blivit mycket populärt hos annonsörer då det är snabbt, enkelt och prisvärt.

Radioreklam bygger på upprepning vilket innebär att en radiospot sänds upprepade gånger.
Hur många gånger en radioreklam sänds beror på vilket typ av marknadsföring man önskar. Du väljer själv om du vill att det ska vara en kort intensivkampanj eller en långvarig profileringsreklam.
En intensivkampanj kan tex. vara över en vecka med 10 ggr/dag, totalt 70 reklamspots.
En långvarig profileringsreklam kan däremot var över flera månader och sänds då inte lika frekvent tex. 6 ggr/dag.

När du ska genomföra en annonskampanj kan du välja att enbart sända radioreklam eller använda radioreklamen som ett komplement till övrig annonsering för att öka din träffyta. Det är även ett utmärkt sätt att förlänga verkningstiden på din annonskamanj genom att låta radioreklamen fortsätta under en längre period.

Blänkare
Blänkare är det enkla sättet att annonsera för föreningar. Blänkare sänds onsdag till fredag 5 ggr/dag på fasta sändningstider. Du bokar enkelt din reklam direkt på hemsidan utan krångel. Läs mer här.

Programsponsor
Här har du som kund möjlighet att profilera ditt företag vid en specifik programpunkt. Det kan vara ett enstaka program eller för en längre period. Tex. kan du få ditt företag som programsponsor i "Grattis" programmet varje vardag i en månad.

Direktsändning
Radio Siljan gör även specialsändningar från olika evenemang. Vill du att vi ska bevaka och sända från just ditt evenemang har du möjlighet att kontakta oss med förslag.

Hemsidan
Ett utmärkt komplement är dessutom att synas på vår hemsida. Här har du som kund möjlighet att synas på startsidan eller i vår webbspelare. Det är ett bra sätt att göra det lätt får radiolyssnarna att hitta till din egna webbsida. Årsavtalskunder får automatiskt medverka på vår webbsida med länk till sin egen hemsida.

RDS
Radio Siljan sänder RDS (Radio Data System) vilket är textinformation som visas i radiomottagarens display tex. i din bilradio. Här har vi möjlighet att visa ditt företagsnamn tillsammans med ett kort meddelande.

 
 
Aktualiteter
Trafik & Servicerapport
Väderprognos


Skön kvällsmusik
mot midnatt i
Radio Siljan


Lunchmusik
Travtips
Tävlingar