Radio Siljan sänder:
 
Måndag - Fredag 06-24
Lördag - Söndag 09-24

Hela tablån
 

Lyssna i mobilen

Siljanstoppen

Grattis

Evenemangstips

----------------------------------------------------------------------

Kraftfullt och prisvärt: Radio Siljans sommarpaket

Sommaren närmar sig och det är daga att planera sommarens marknadsföring. Vi har tagit fram två slagkraftiga reklampaket som täcker hela sommaren 19 juni till 10 aug. Välj mellan vårt stora paket med 4 st reklamspottar per dag för 8400 eller det mindre för endast 4300 kr. Väljer du något av våra sommarpaket kan du dessutom lägga till Vasaloppets sommarvecka för 1600 kr.

Boka idag för att garantera din plats i etern. Ring 0250-10505 eller mejla till marknad @ radiosiljan.com
Publicerat tor 18:e Maj 09:52

Dalahästutställning i Rättvik

I år är det 17:e året som Inger Jacobsson arrangerar den populära Dalahästutställningen på hantverksbyn i Rättvik. Och det är ett arrangemang som lockat många på besök under tidigare år. Och den som fått för sig att det bara finns en sorts dalahäst blir nog glatt överraskad när det finns en mängd olika varianter, framförallt ute i byarna. Men bland de 20 talet utställare som kommer i år så finns det hästar tillverkade i både Jämtland och Stockholm.
Lyssna på detta i webbradion
Publicerat Igår 07:10

Kerstin Forslund levererar en ny låt

Sist vi hade Kerstin med på Siljanstoppen så framförde hon en melodi från sin barnskiva. Men nu har hon vart ute på Sollerön och hälsat på hos Olle Nyberg. Och resultatet som hon bär med sig från Sol studion får ni alla höra i denna veckas omgång av Siljanstoppen. Hennes nya låt heter - Kan vi önska oss mer - och är en liten hyllning till sommaren och även alla som går i bröllopstankar.
Publicerat mån 22:a Maj 11:00

Veckans boktips med Ninni

"Vegetarianen" belönades 2016 med det internationella Man Booker-priset och blev Han Kangs genombrott utanför hemlandet Sydkorea. Det är en lyrisk berättelse i tre akter, som rör sig mellan realism, surrealism och allegori. Och vår bokrecensent denna vecka är Ninni Skön som läst boken.
Lyssna på detta i webbradion
Publicerat fre 19:e Maj 12:00

Forever Young med Orsa Ungdomskör

Nu är det inte långt kvar innan Orsa Ungdomskör drar igång fem föreställningar av årets vårshow. I år har föreställningen fått namnet Forever Young och det anspelar på att man kanske känner sig ung även om man kommer upp i åren. Och vi får besök i studion av två premiärsugna ungdomar, Malva Aronson och Amandus Vestin. Som också gör sig redo för tidsagens genrep.
Lyssna på detta i webbradion
Publicerat I förrgår 07:10

Konst runt Rättviken

Lördagen den 20 maj så är det invigning av årets " Land Art" utställning Konst Runt Rättviken. Man hade i fjol den allra första utställningen av detta slag. Och eftersom det blev en sådan succé har man även i år en utställning. Årets konstnärer består av både proffs och amatörer och runt 25 st är det som kommer att färdigställa sina installationer under fredagen. Berndt Rune Jäverbrant, som finns med i Rättviks konstförening berättar vad som är på gång. Fotot visar intresserade som kom för att beskåda fjolårets utställning.
Lyssna på detta i webbradion
Publicerat fre 19:e Maj 07:10

Elevutställning på kulturhuset

En tradition på Mora Gymnasium och deras Bild & Form utbildning är att ge eleverna en chans att ställa ut sina alster på kulturhuset i Mora. Så även i år, när avgångsklassens elever visar upp vad man åstadkommit. Tyvärr så drabbades klassen av brand i deras lokaler vid ett tidigare tillfälle, vilket gjorde att en hel del saker även blev förstörda. Men med gott mod har man jobbat fram en hel del sevärda saker och Saga och Ella från klassen kommer för att berätta om sin utställning.
Lyssna på detta i webbradion
Publicerat mån 22:a Maj 07:10


Fler nyheter

Git Tanz tog hem storslam....

När alla röster i veckans omgång av Siljanstoppen trillat in så stod det klart att veckans utmanare - Git tanz sopade hem flest poäng i denna runda. Och man petade ned Stefan Ploog som hade förstaplac...  Läs mer ?/font>

Publicerat fre 19:e Maj 11:40

90 meter järnväg i trädgården

Hemma hos Helena Anngård i Djura finns en speciell trädgård. Förutom blommor och växter så har hon och hennes make byggt upp en hel liten miniatyrvärld runt en järnvägsanläggning. För dagen så består ...  Läs mer ?/font>

Lyssna på detta i webbradion
Publicerat tor 18:e Maj 07:10

Läs äldre nyheter
 
 
Aktualiteter
Trafik & Servicerapport
Väderprognos


Skön kvällsmusik
mot midnatt i
Radio Siljan


Lunchmusik
Travtips
Tävlingar