Annonsera

Sommarreklam

Snart är sommaren här och det är dags att planera inför sommarens annonsering. Radio Siljan har som vanligt tagit fram ett reklampaket för dig som vill höras från midsommar till skolorna börjar, dvs när vi har som mest folk här i Siljansbydgen. Vi erbjuder tex. radiopreklam 8 ggr/dag i 2 mån (totalt 480 spottar, á 20 sek) inkl. en reklamproduktion som ett färdigt paket. Kontakta våra säljare för pris och reklamförslag. annons@radiosiljan.com eller ring 0250 – 10505.

Handla när du vill, besök Radio Siljans webbutik…

Välj din radioreklam

Radioreklam som annonsmedia

Radioreklam i Radio Siljan är ett enkelt och effektivt sätt att nå ut till befolkningen runt Siljan. Du väljer själv hur länge och mycket radioreklam du vill ha, och när den skall gå. Produktionen hjälper vi dig med från idé till färdig spott.

Du kan välja mellan att köra en intensiv kampanj på några veckor, månadspaket eller något av våra årspaket. Det vanligaste och mest prisvärda är att vara just årskund. Du väljer själv när din reklam skall sändas och produktion ingår i våra årspaket. Som kund hos oss på Radio Siljan kan du alltid nå oss personligen då vi är 100 % lokala. Våra säljare hjälper dig att utforma ett upplägg, kontakta oss redan idag.

Föreningsreklam är 20 % billigare i Radio Siljan. Det gör vi för att stärka det viktiga föreningslivet. Gå till föreningsreklam för att få reda på hur du som förening tar del av din rabatt.

Kontakt

0250 – 10505
annons@radiosiljan.com

Eller direkt till någon av våra mediasäljare:
Lars Göran Lindberg: noppi@radiosiljan.com  0250 – 10505
Roger Zakrisson: roger@radiosiljan.com 0250 – 10505 / 070 – 656 47 51

Anmäl dig till Radio Siljans nyhetsbrev för annonsörer
och få aktuella erbjudande


Guide – Så här gör man radioreklam!

Boka din radioreklam direkt på webben

Nu kan du boka din reklam direkt på vår hemsida. Snabbt och enkelt. 
Välj produkt och betala i webshoppen. Någon av våra säljare kontaktar dig när din order kommit in, snabbt och enkelt, när det passar dig.